Afbeelding
Foto door form PxHere

Help de horeca door de winter heen in Gorinchem

22 oktober 2020 om 13:02 Partnercontent

Hou jij ook zo van uit eten of even het terras op? Dan is dit vast niet je meest ideale periode. Tijd om daar wat aan te veranderen. Want met een beetje omdenken kun jij weer gewoon genieten en help je de horeca deze moeilijke periode door te komen. Wij geven je wat tips. 

Een stad zonder horeca dat is voor elke stad de ergste nachtmerrie. Horeca hoort bij het sociale leven. Waren de ondernemers de eerste klap nog niet te boven, moeten de deuren al weer gesloten. Maar thuisbezorgen mag nog wel. En daar liggen de opties. Voor jou en je lievelingsrestaurant. 

Niet lui maar maatschappelijk verantwoord 

Ben je een beetje klaar met thuiswerken en de hele boel continue combineren. Maak het je dan eens wat gemakkelijker. Geen zin in koken? Bestel gewoon! De horeca heeft het nodig dus je bent niet lui maar gewoon heel maatschappelijk verantwoord bezig. Betere reden heb je niet nodig toch? 

Daarbij is boodschappen doen nu ook niet de gezelligste bezigheid. Maar van een thuiswerkdag gewoon een vaste afhaal of thuisbezorgdag. Neem bijvoorbeeld de dinsdag als jouw lekkere verwen niet koken dag. Zo heb je wat meer tijd voor jezelf of juist tijd voor elkaar. En het is ook nog eens goed voor de horecaondernemers. Bestel wel rechtstreeks; zo hebben ze er het meeste profijt van. 

Lunch of dinner @gewoonthuis.nl

Het kan nog steeds, genieten van dat heerlijke gerecht uit jouw favoriete restaurant. Alleen eet je het nu thuis. En daar maak je wel een feestje van. De tafel dek je met mooie linnen en kaarsjes. De wijn schenk je in je mooiste glazen. En in plaats van te reserveren bestel je nu vooraf jouw keuze bij het restaurant. En jij? Jij ruikt heerlijk, straalt in je mooiste outfit en loopt natuurlijk op sexy hakken. Wedden dat hij smelt? Check wel even of er nog genoeg van je favoriete wijn in huis is.

Sushi of pizza night?

Echt in de mood kom je door van je lage salontafel gewoon je eigen sushi restaurant te maken. Met mooie zachte kussens, sake en stokjes. De sushi laat je gewoon thuisbezorgen. Of ga je voor romantische Italiaanse muziek, een heerlijke rode wijn en pizza… Het enige dat ‘mist’ is dat je na het eten je portemonnee niet meer uit je handtas hoeft te vissen om af te rekenen. En je jas kun je gewoon aan de kapstok laten hangen. 

Herfst = wine-time 

En heb je er al aan gedacht dat dit je kans is om eens echt quality time met je vrienden door te brengen. Plan een gezellige wijnproeverij bijvoorbeeld. Ook de uitgelezen kans om nu die wijnkast inbouw dus weggewerkt in je keuken of los eens aan te schaffen. Wijn in je koelkast bewaren is geen goed idee maar dat wist je vast al. Met een echt wijnkoelkast inbouw in je keuken heb je voor altijd je wijnen op je juiste temperatuur en maak je direct indruk op je vrienden. 

advertentie
advertentie