Afbeelding
Marjolein Jaworski

Roy Grünewald & Esmay Usmany in Peeriscoop

2 november 2020 om 09:25 Podiumkunsten

GORINCHEM Op dinsdagavond 3 november voeren Roy Grünewald en Esmay Usmany twee keer een muzikale verteltheater-voorstelling op in Theater Peeriscoop.

Ras verteller Roy Grünewald en singer-songwriter Esmay Usmany zijn Indo’s van de 2e en 3e generatie. Hun (groot)ouders kwamen noodgedwongen naar Nederland. Ze werden opgevangen in contract pensions, moesten wennen aan een koud klimaat en Hollands eten. Dat leverde een schat aan verhalen op. Over onbegrepen liefdesrelaties. Over heimwee en verlangen, maar er werd ook heel wat gelachen. Om rare gewoontes over en weer. Maar bij Indo’s was er altijd de troost van het eten…

De eerste voorstelling is bijna uitverkocht, maar voor de voorstelling van 21.00 uur zijn nog kaartjes, die te bestellen zijn via de website: www.peeriscoop.nl. De voorstellingen beginnen om 19.00 en 21.00 uur. De bar is gesloten, maar de foyer is een half uur voor aanvang geopend. Prijs voor een ticket bedraagt € 19,50.

De 2e voorstelling kan ook worden meebeleefd vanuit de huiskamer. Koop dan een livestreamticket via www.peeriscoop.nl, tabblad Livestream tickets. Voor 15 euro kan met de hele huiskamer mee worden gekeken naar deze voorstelling.

advertentie
advertentie