,,Sinds wij aangesloten zijn bij Buitenstate, zijn we actief bezig met het op de kaart zetten ervan", zegt Mark Bikker.
,,Sinds wij aangesloten zijn bij Buitenstate, zijn we actief bezig met het op de kaart zetten ervan", zegt Mark Bikker. Eline Lohman

Buitenstate Award voor van Ekeren Kuiper

4 november 2020 om 10:03 Zakelijk

GORINCHEM Van Ekeren Kuiper makelaardij met kantoren in Leerdam en Gorinchem heeft de landelijke Buitenstate Award 2020 gewonnen. Deze prijs wordt elk jaar uitgereikt aan de deelnemer die het NVM-samenwerkingsverband Buitenstate het best weet te benutten.

door Eline Lohman

Buitenstate Makelaars zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van bijzonder onroerend goed zoals (monumentale)woonboerderijen, landhuizen en andere vrijstaande woningen in het buitengebied. Sinds een aantal jaren is Van Ekeren Kuiper lid van dit label, vertelt Mark Bikker, Buitenstate makelaar bij Van Ekeren Kuiper. ,,Sinds wij aangesloten zijn bij Buitenstate, zijn we actief bezig met het op de kaart zetten ervan. Zo hebben we een video gemaakt die meer uitleg geeft over Buitenstate en onze betrokkenheid daarbij. Ga je voor buiten wonen, dan is er bouwkundig specifieke expertise nodig. Die hebben wij in huis. Het verkopen en het kopen van een Buitenstate woning vraagt namelijk een aparte benadering. Alleen al omdat je soms met speciale regelgeving en bestemmingsplannen te maken hebt. Mooi dat we aangesloten zijn bij Buitenstate. Het geeft exclusiviteit en onderscheiding in het mooie werkgebied rondom Leerdam en Gorinchem. De laatste twee, drie jaar zien we dan ook een prachtige groei in ons aanbod en aantal verkopen van woningen in het buitengebied.” Mark weet waar hij het over heeft, want niet alleen is hij een boerenzoon, ook woont hij zelf in een monumentale woonboerderij en heeft hij een passie voor landelijk wonen. Naast het feit dat hij zich binnen Van Ekeren voornamelijk bezighoudt met buiten wonen. Daarom is hij ook extra trots dat het kantoor waarvoor hij werkt nu de Buitenstate Award 2020 gewonnen heeft. ,,Het betekent voor ons een stukje waardering; we zijn er trots op dat we deze award hebben gewonnen. Ik ben blij dat we ons steeds beter kunnen positioneren. De aandacht voor buiten wonen neemt ook echt toe en dan is het fijn dat je als koper of verkoper op de hoogte bent van het gegeven dat er best wat kan komen kijken bij vrij wonen.” Mark kan wel verklaren waarom die belangstelling voor vrij wonen zo toeneemt. ,,Er zijn volop mensen uit de Randstad die buiten willen wonen en door corona wordt dit alleen nog maar versterkt. Mensen willen rust en ruimte. Ruimte in huis, omdat ze meer thuiswerken, maar ook buiten omdat ze dan meer plek hebben om te relaxen. In deze regio - ons werkgebied loopt tussen de rivieren, in het hele rivierengebied - kun je gelukkig volop buiten wonen. En toch zit je nog dicht bij de grotere steden. Steeds meer mensen benaderen ons met de vraag of we vrije, rustig gelegen woningen in de gaten kunnen houden. Dat kunnen we zeker. Verder staan we bij Van Ekeren Kuiper mensen bij met de aan- en verkoop van alle soorten woningen - de hypotheekrente is nog laag dus nu kopen is aantrekkelijk - plus met financieel advies, verzekeringen en hypotheken.” vanekerenkuiper.nl/buitenstate/.

advertentie
advertentie