Annemarie BonefaasFreubelrijkWestwagenstraat 344201 HH Gorinchemwww.freubelrijk.nl
Annemarie BonefaasFreubelrijkWestwagenstraat 344201 HH Gorinchemwww.freubelrijk.nl Tim Hartman

Sintcadeaus? Kom naar Freubelrijk!

17 november 2020 om 16:46 Zakelijk

GORINCHEM Van leuke kleine cadeautjes voor in de schoen tot de grotere cadeaus voor op je verlanglijstje. Bij Freubelrijk vind je talrijke leuke cadeaus om te vragen aan Sinterklaas of de kerstman. Annemarie Bonefaas van Freubelrijk geeft enkele cadeautips!

Als je in Freubelrijk staat, weet je bijna niet waar je moet kijken. Speelgoed en knutselspullen zijn er in alle soorten en maten te vinden. Maar wat vraag je voor in je schoen? ,,We hebben al schoencadeautjes vanaf 1,95 euro. Zo hebben we voor meisjes leuke en kindvriendelijke make-up op waterbasis van Souza for Kids of bijvoorbeeld mooie haarspeldjes en -accessoires van Mimi & Lula. Voor baby’s hebben we ook héél veel, zoals zachte ballen van Rubbabu. Ook zijn er natuurlijk leuke knutselspulletjes voor alle leeftijden en voor zowel jongens als meisjes. Voor jongens hebben we ook houten of stoffen autootjes van Lilliputiens. En we hebben nog véél meer, zoals Terra Kids voor oudere stoere jongens en meisjes, puzzels tot wel 1000 stukjes en de leukste spelletjes!”

Maar wat voor cadeautje het ook is: bij Freubelrijk is het speelgoed altijd verantwoord en van goede kwaliteit. ,,Voor weinig geld heb je toch een leuk cadeau. En het leuke is: de platte knutselspulletjes en gave stickerdoosjes zijn brievenbuspakketjes die we altijd leuk en luxe verpakken.”

Ook voor de grotere cadeaus is Freubelrijk hét adres. Een grote tip van Annemarie is het speelgoed van Connetix Tiles: magnetische tegeltjes waar prachtige bouwwerken van te maken zijn. Heel veilig en verantwoord speelgoed dat goed is voor de creativiteit en probleemoplossend denken. Zo worden kinderen vroeg bekend met geometrische figuren. Je kunt de bouwwerkjes plat op de grond leggen, maar met magneetjes kun je er ook prachtige 3D-bouwwerken van maken. Echt heel gaaf speelgoed, dat generaties lang meegaat. Je kunt klein beginnen en de bouwwerken steeds verder uitbreiden. Bouw er bijvoorbeeld eens een knikkerbaan van!”

Hoewel Sinterklaas en Kerstmis dit jaar anders zijn dan andere jaren is het volgens Annemarie belangrijk om de magie van de feestdagen toch in huis te halen. ,,We moeten er met elkaar voor zorgen dat we er een leuke Sinterklaas en Kerst van maken. Maak het gezellig en gun elkaar een mooi cadeau.”

Annemarie hoopt ook dat de mensen ondanks het coronatijdperk oog houden voor de lokale ondernemers en hun inkopen lokaal doen. ,,Lokale ondernemers kunnen alle hulp gebruiken. We zijn woensdag tot en met zaterdag geopend en óók op afspraak voor de mensen die zich daar veiliger bij voelen. We hebben oog voor de klant en zijn dankbaar voor iedereen die langskomt. Bovendien hebben we de webshop: www.freubelrijk.nl/webshop.”

NIEUWE LOCATIE En er is leuk nieuws! Freubelrijk gaat verhuizen! Begin december verhuist al het speelgoed naar een grotere locatie op de Langendijk. Houd voor meer informatie onze Facebookpagina in de gaten!

advertentie
advertentie