Joren Bronkhorst.
Joren Bronkhorst. Eline Lohman
Advertorial

Bronkhorst voegt mobiliteit toe

13 november 2020 om 19:45 Zakelijk

GORINCHEM Bij Bronkhorst Orthopedische Schoentechniek aan de Twijnderstraat in Gorinchem kan alles op het gebied van schoenen worden gemaakt.

door Eline Lohman

Bronkhorst bestaat uit drie verschillende onderdelen in Gorinchem: Bronkhorst Podo Linéa Schoenspeciaalzaak aan de Hoogstraat 17, Bronkhorst Schoenreparatie en Sleutelservice aan de Hoogstraat 32 en Bronkhorst Orthopedische Schoentechniek aan de Twijnderstraat 1. Bij die laatste vestiging vertellen Ronald en Joren Bronkhorst, deel van de tweede en derde generatie Bronkhorst binnen het familiebedrijf, over de vele specialismen op het gebied van schoenen. Neem nu wandelschoenen: onmisbaar in deze tijd, volgens Ronald en Joren.

,,Iedereen wandelt en zeker in deze coronatijd. Het is dan belangrijk om goed passende schoenen te hebben. Bij Podo Linéa kunnen mensen door een deskundig advies de best passende schoen kiezen. Het is geen maatwerk, maar de meting die we doen, is zo nauwkeurig dat je de juiste schoen bij de juiste voet kunt kiezen. Schoenen zijn in verschillende wijdtes verkrijgbaar en in onze speciale outdoor afdeling zijn veel verschillende wandelschoenen te vinden, met elk zijn specifieke eigenschappen.”

VOETPROBLEMEN Dit is slechts een van de mogelijkheden die Bronkhorst op het gebied van schoenen biedt. Het begint vaak met confectieschoenen die pasvorm technisch goed zijn. Er zijn veel voetproblemen, bijvoorbeeld pijn onder de hiel, scheve stand van tenen, hamertenen, doorgezakte voeten, last onder de bal van de voet, artrose, afwijkende voetvormen en meer. ,,Voor veel van deze problemen hebben wij een oplossing. Alles hebben we in huis: steunzolen en aanpassingen aan confectieschoenen. Is dit niet toereikend, dan kunnen semi-orthopedische of orthopedische schoenen de oplossing zijn.”

MODIEUZE SCHOENEN Orthopedische schoenen zijn anno 2020 echt niet meer stoffig te noemen, zeggen Ronald en Joren. ,,Het imago van plompe schoenen is verleden tijd; er is erg veel mogelijk op dit gebied. Er is keuze uit modieuze modellen en kleuren en klanten komen ook zelf met afbeeldingen van schoenen met de vraag deze zo goed mogelijk te verwerken in hun te maken schoen. Natuurlijk binnen de mogelijkheden die de voet nodig heeft. Er is steeds meer innovatie in onze branche en die zorgt ervoor dat we sneller en preciezer kunnen werken, zoals met de 3D-scanner.”

SAMENWERKING MET ARTS Bij Bronkhorst Orthopedische Schoentechniek wordt samengewerkt met andere hulpverleners. Zo heeft het bedrijf korte lijnen met revalidatieartsen en orthopedisch chirurgen uit voornamelijk het Beatrixziekenhuis. ,,We overleggen met huisartsen, fysiotherapeuten, podotherapeuten en pedicures om een zo goed mogelijk resultaat te bereiken.”

Eens per week is een podotherapeut aanwezig bij de vestiging in de Twijnderstraat en ook is er eens per week spreekuur samen met een revalidatiearts. Ronald en Joren: ,,Dat is het mooie aan ons 75 jaar bestaande bedrijf: je kunt binnenlopen voor leuke passende schoenen of schoenreparatie of een orthopedische schoen. Je kunt bij ons terecht als je geen voetproblemen hebt en ook wanneer je die wel hebt. We proberen met elkaar iets toe te voegen aan de mobiliteit van Gorinchem.” Kom langs bij Bronkhorst, er wordt zo veilig mogelijk gewerkt met schermen. Zie ook de website www.bronkbv.nl

advertentie
advertentie