Wethouder Joost van der Geest verwelkomt Marloes van den Berg van Espressobar Hugo als 100e deelnemer aan de Bliekenbon. Links op de foto: Binnenstadmanager Nita van Wijngaarden.
Wethouder Joost van der Geest verwelkomt Marloes van den Berg van Espressobar Hugo als 100e deelnemer aan de Bliekenbon. Links op de foto: Binnenstadmanager Nita van Wijngaarden. Fotografie Studio Ziezo

Honderdste deelnemer Gorcumse Bliekenbon

16 november 2020 om 11:31 Zakelijk

GORINCHEM Espressobar Hugo is de honderdste deelnemer aan de Gorcumse Bliekenbon. Joost van der Geest, wethouder Economie, verwelkomde eigenaar Marloes van den Berg vrijdag 13 december met een bloemetje. De Bliekenbon is een initiatief van Stichting Gorinchem Citymarketing om de lokale economie te stimuleren.

De cadeaukaart is alleen te besteden bij Gorcumse ondernemers. Sinds eind september hebben zich al meer dan honderd bedrijven verspreid over de stad aangesloten als acceptant van de bon, van restaurants en winkels tot galeries en musea.

Door de luxe uitvoering in een mapje en de brede acceptatie is de bon aantrekkelijk als cadeau voor de feestdagen en als relatiegeschenk voor bedrijven. Tot nu toe is er al voor ruim € 55.000 aan bonnen verkocht aan instellingen, bedrijven en particulieren.

De Bliekenbon is te koop bij de VVV Gorinchem in de waardes €10,- en € 20,-. Meer informatie over de Gorcumse Bliekenbon is te vinden op mooigorinchem.nl. Hier vind je ook een compleet overzicht van bedrijven die de bon accepteren.

advertentie
advertentie