boek cover
boek cover n.v.t.

"Het leven zoals het is." Een aangrijpend boek die u niet kunt laten liggen.

18 november 2020 om 06:12 Overig Deel je nieuws

Beschrijving:

Een boektopper: "Het leven zoals het is." Een boek over aangrijpende gebeurtenissen die ieder mens kunnen treffen en hoe de mens daarmee omgaat. Maar ook bijzondere verhalen over vriendschap, keuzes die mensen maken, godsdienstfanatisme, echtscheiding, werkeloosheid, zelfdoding, kanker,veranderingen die plaats vinden in het ouder worden. Verhalen uit het leven die u niet onberoerd laat!

Enkele recensies van lezers:                                           

Het lezen in het boek over drie mannen die hun baan verliezen en samen een bedrijf opstarten bracht me op een idee.

Door mijn prostaatoperatie zag ik het leven niet meer zitten. Maar door het lezen van het boek kreeg ik een heel ander kijk op.

Toen ik het verhaal las van een man die meer om zichzelf gaf dan voor zijn vrouw en kinderen te zorgen. Herkende ik mijn man erin. Heeft hem voor een keus gesteld. "Zoek een baan of we gaan uit elkaar." Wil voorkomen dat met mij en de kinderen hetzelfde zal gebeuren als Carla en haar kinderen in het boek. Het heeft mij diep geraakt!

Ik dacht dat het boek alleen maar kommer en kwel was. Maar dat is niet zo. 

Ik geloof niet, maar toen ik las dat een personage een visioen zag. Begin ik er anders over na te denken.

Zojuist heb ik je boek uitgelezen. Wat een boeiende verhalen! Ik zou er graag eens met je over praten als ik in Gorkum ben.

Ik heb het boek gelezen. Onderhoudend hoor, Koos heeft veel meegemaakt. Het verhaal over de raadselachtige verdwijning  in 1984 van een jonge vrouw uit Brabant blijft bijzonder..De coldcaseteam is er mee bezig.              Reactie van journalist Loes Leeman als drijvende kracht achter 'Vermist!' 


Te koop of te bestellen bij uw boekhandelaar. de Boekenkist - ARKELSTRAAT 17  GORINCHEM.

Prijs 19,95 euro

De opbrengst gaat naar het opstarten corona-project in Gorinchem.  

advertentie
advertentie