schaatsles op de Dordtse sportboulevard
schaatsles op de Dordtse sportboulevard H. Zock

Snelcursus schaatsen in de kerstvakantie

2 december 2020 om 15:17 Sport Deel je nieuws

Kunstrijvereniging De Drechtsteden verzorgt een snelcursus schaatsen van 21 t/m 22 december en van 28 t/m 29 december 2020 van 8.45-10.15 uur op de ijsbaan, Sportboulevard, Fanny Blankers-Koenweg 10, Dordrecht.
In de lessen leren de beginnende schaatsers de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden.
Ook als je al een beetje kan schaatsen is dit de cursus om nog beter te worden en nieuwe technieken te leren.
Een team gemotiveerde schaatstrainers staat borg voor de leerzame en leuke lessen in deze vakantie. Je kunt al meedoen als je 4 jaar bent. Op een speelse maar toch serieuze manier met veel persoonlijke aandacht van ervaren schaatstrainsters, leren de kleuters, jeugd en jeugd plus t/m 17 jaar zich vertrouwd te voelen op het ijs en de smalle ijzers.
De prijs van de cursus is € 37,50 voor 2 dagen en € 70,00 voor 4 dagen.
Het cursusgeld is inclusief de entree van de ijsbaan en een certificaat van deelname. Schaatsen huren is mogelijk bij de vereniging.

Ben je enthousiast geworden na de cursus en wil je graag op schaatsles om nog meer te leren dan heeft de vereniging een uitgebreid lesaanbod waarin voor alle leeftijdsgroepen wekelijks lessen aangeboden worden.
De lessen worden Coronaproof aangeboden en de richtlijnen van het RIVM en de KNSB worden gevolgd.
Kom je ook mee doen met deze super leuke vakantie activiteit op het ijs?
Schrijf je dat meteen even in via de verenigingswebsite www.ddd-kunstrijden.nl

advertentie
advertentie