Afbeelding
FAIR van VER

Wereldwinkel heet voortaan FAIR van VER

4 december 2020 om 15:19 Zakelijk

WOUDRICHEM De Wereldwinkel in Woudrichem bestaat al meer dan 15 jaar en is gehuisvest op een A-locatie binnen de vesting. De naam van de winkel is veranderd in Cadeauwinkel FAIR van VER.

Al jarenlang wordt er een breed assortiment aan fair trade artikelen aangeboden in de wereldwinkel. Fair trade betekent eerlijke handel. De producten worden gemaakt onder menswaardige en milieuvriendelijke omstandigheden. Met de aankoop van zo’n product verzekert de klant de maker van een menswaardig bestaan en toekomstperspectief.

Veel mensen weten de wereldwinkel te vinden en zijn enthousiast over het aanbod. Er zijn echter ook nog veel mensen die een verouderd beeld van zo’n winkel hebben. Zij denken aan geitenwollen sokken, niet eigentijdse artikelen en wierooklucht.

,,Met deze nieuwe naam willen we dat oude imago afschudden. Wij nodigen u uit eens een kijkje te nemen in deze FAIR van VER cadeauwinkel. Zeker met het oog op Sinterklaas en Kerst is het de moeite waard naar de hoek Kerkstraat/Hoogstraat te komen en u te laten verrassen. U vindt er cadeautjes met meerwaarde. Een feest voor de maker en de ontvanger. FAIR van VER een goede zaak."

advertentie
advertentie