Afbeelding
Etienne Hessels

Kerstman zwaait Sinterklaas uit op Arkel: The Christmas Station

6 december 2020 om 11:13 Activiteiten

ARKEL Sinterklaas en de Kerstman zijn zondag 6 december samen in Arkel op het tijdelijke hoofdkwartier van de Kerstman. Sinterklaas en de Kerstman blijken ieder jaar op 6 december een onderonsje te hebben. Onder het genot van een heerlijke kop warme chocolade met slagroom praten ze even gezellig bij voordat Sinterklaas met de trein richting zijn boot en dan naar Spanje gaat. Als hij Sinterklaas heeft uitgezwaaid gaat de Kerstman juist aan de slag.

Het was een zeer gezellig onderonsje. Er was zelfs tijd voor een fotomomentje. Maar natuurlijk vergaten ze niet om ook nog even het grote boek van Sinterklaas door te nemen. Soms heeft Sinterklaas namelijk de cadeautjes voor kinderen niet kunnen geven, bijvoorbeeld omdat ze niet thuis waren. Maar het zou wel heel triest zijn als die kinderen dan hun cadeautjes niet zouden krijgen en daarom neemt de Kerstman ze dan mee en komt alles alsnog in orde.

Het bijzonder feestelijk verlichte Arkel: The Christmas Station is de komende weken overigens niet alleen het tijdelijk Hoofdkwartier van de Kerstman, maar ook het Hoofdkwartier voor de DierenLot Fundraiser ‘The Christmas Challenge’. Deze weken komen er namelijk duizenden mensen in heel Nederland in actie voor hun eigen lokale of regionale dierenhulporganisaties. Van dierenasiel en – ambulance tot vogel- en wildopvang. ,,Wil jij deze dagen óók in actie komen voor dieren in nood of een gift doen aan de vrijwilligers die in actie komen? Kijk dan op www.arkelchristmasstation.nl.”

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie