Kijk eens omhoog
Kijk eens omhoog Wim Lemmen

Expositie van Fotoclub de Ontspanner

7 december 2020 om 08:59 Overig

GORINCHEM Fotoclub De Ontspanner exposeert vanaf 12 december in de Kruitmagazijnen 19 op de Dalemwal foto’s rondom het thema ‘De Uitdaging’.

De Uitdaging” is een maandelijkse onderlinge wedstrijd voor de leden van de fotoclub, waarbij de maandwinnaar het thema voor de volgende maand bedenkt en daarna ook de inzendingen jureert. In deze expositie is een selectie van de winnende foto’s te zien. Fotoclub De Ontspanner bestaat sinds 2013 en is een initiatief van 15 enthousiaste amateurfotografen uit de voormalige gemeente Giessenlanden. De leden fotograferen met verschillende merken en typen camera’s.

Voor Symposion aanleiding genoeg om de foto’s van het afgelopen jaar tentoon te stellen in de Kruitmagazijnen 19a op de Dalemwal in Gorinchem op zaterdag 12 december van 16:00 tot 17.30 uur. De expositie is te zien tot en met 6 maart 2021 op zaterdag en zondagen van 13.00-17.00 uur. De toegang is gratis. 

De Kruitmagazijnen zijn ingericht volgens de huidige maatregelen van het RIVM. Dit betekent dat er een aparte in- en aparte uitgang is en één looproute om te volgen door het gebouw. Bezoekers moeten 1,5 meter afstand houden tot de vrijwilligers en andere bezoekers, zowel tijdens de opening als daarna, zowel binnen als buiten.

advertentie
advertentie