Inguz kwartet en Natalia Ivashina op piano
Inguz kwartet en Natalia Ivashina op piano Richart de Gouw

Winterklanken met Inguz-Quartet in Rehobothkerk

7 december 2020 om 17:23 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

GORINCHEM Ook in 2020 klinken Winterklanken in Gorinchem. Net iets anders dan in voorgaande jaren, maar wel net zo mooi. In de voorgaande jaren maakten bezoekers van Winterklanken een muzikale wandeling door het historische centrum van Gorinchem.

Alleen dit jaar is alles anders. De corona pandemie heeft de wereld veranderd. Hoelang deze situatie nog zal aanhouden kan niemand zeggen. In Gorinchem is er door corona veel minder aanbod van muziek. Het aanbod van klassieke muziek is zo goed als helemaal stilgevallen. Winterklanken 2020 gaat wel door, al zal het qua opzet anders zijn dan in de voorgaande jaren.

Op zaterdag 19 december kunnen om half vijf ’s-middags en om zeven uur ’s-avonds 30 personen genieten van mooie Winterklanken in de Rehobothkerk. Deze is groot genoeg om op verantwoorde wijze 30 bezoekers corona proof te ontvangen. De concerten worden verzorgd door het Inguz-Quartet aangevuld met Natalia Ivashina op piano. Ze spelen 2 verschillende programma’s waarin een breed repertoire van kamermuziek te horen zal zijn. Zij spelen werken van bekende componisten zoals Sergey Rachminimovn (1873-1043)  maar ook van minder bekende componisten zoals Eva Mees (1925-2011)

Kaartjes kosten € 15,- en zijn te bestellen door een mailtje te sturen naar winterklanken@ziggo.nl. (graag met vermelding van het aantal kaartjes en de gewenste aanvangstijd)

advertentie
advertentie