Kerst
Kerst Jill Wellington

Online kerstinspiratie met de LimonadeBrigade

9 december 2020 om 10:15 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

GORINCHEM  Hoewel de LimonadeBrigade deze kerstvakantie gesloten is vanwege de corona-beperkingen, heeft zij wel een scala aan online kerstinspiratie klaarstaan! Zo zorgen we samen in deze gekke tijd toch voor gezellige, warme en sfeervolle feestdagen.

Twee weken lang vind je op de website en Facebookpagina van de LimonadeBrigade allerlei activiteiten die je samen met je kind kunt doen. Elke dag zijn er op beide kanalen enkele tips te vinden voor uren speelplezier met elkaar.

Zo zijn er allerlei knutselactiviteiten, recepten, activiteiten op locatie en activiteiten rondom spelen met licht te vinden. Ook kun je thuis samen theater maken! Alle activiteiten bevatten thema’s die passen bij de decembermaand: kerst, sneeuw, winter, schaatsen en oud en nieuw.

Helaas zijn er op dit moment nog te weinig mogelijkheden om elkaar weer in levenden lijve te ontmoeten. Achter de schermen wordt echter hard gewerkt aan allerlei mooie activiteiten om in het nieuwe jaar te doen! Vanwege de corona-beperkingen is de LimonadeBrigade gedurende de kerstvakantie gesloten en wordt deze periode door de LimoBrigadiers gebruikt om zelf ook even goed uit te rusten.

Namens de LimonadeBrigade wensen we jullie alvast heel mooie momenten met elkaar deze feestdagen. We hopen jullie in het nieuwe jaar zo snel mogelijk weer te kunnen ontmoeten!

advertentie
advertentie