Burgemeester Reinie Melissant-Brienen ontstak maandagavond de lichtjes in de boom bij het Beatrixziekenhuis
Burgemeester Reinie Melissant-Brienen ontstak maandagavond de lichtjes in de boom bij het Beatrixziekenhuis Ronde Tafel 63

Al 15.000 euro ingezameld met ‘Lichtjes voor Beatrix’

9 december 2020 om 18:25 Overig

De actie ‘LIchtjes voor Beatrix’ is een initiatief van serviceclub Ronde Tafel 63 Gorinchem, ze wil daarmee in dit bijzondere ‘corona’ jaar geld in zamelen voor het Beatrixziekenhuis. Onder de hashtag #voorwiesteekjijeenlichtjeaan worden mensen op social media opgeroepen om één of meer lichtjes in de kerstboom bij het Beatrixziekenhuis aan te steken. Bij het doneren mogen mensen laten weten voor wie ze een kaarsje aan willen steken. Lampjes adopteren kan voor vijf euro per stuk, meerdere lampjes mag natuurlijk ook. 

GORINCHEM De benefietactie ‘Lichtjes voor Beatrix’ heeft na drie dagen al 15.000 euro opgebracht. Maandag werd de actie gelanceerd met het plaatsen van de tien meter hoge kerstboom bij het Beatrixziekenhuis. 

Zo bedankt Sabine Binnenweg de toppers van de IC. ,,Bedankt voor de goede zorg en steun die we hebben gekregen toen mijn vader overleden is aan corona op 26 maart 2020. We zijn jullie enorm dankbaar”. Ingrid van Dongen-Schouten sponsorde zes lichtjes die symbool staan voor haar zes kinderen. ,,Dat er maar veel lichtjes mogen schijnen in deze donkere dagen. Dank aan alle zorgmedewerkers in het Beatrixziekenhuis, die alsmaar doorgaan in deze bizarre coronatijd. Ik mag maandag weer een dagje komen voor een infuus en weet dat er altijd goed gezorgd wordt voor iedereen”. 


Dat er maar veel lichtjes mogen schijnen in deze donkere dagen
advertentie
advertentie