eindredacteur Theo Sprong overhandigt in bijzijn redactie eerste exemplaar aan erevoorzitter Jan de Bruijn
eindredacteur Theo Sprong overhandigt in bijzijn redactie eerste exemplaar aan erevoorzitter Jan de Bruijn Lex Brokking

Eerste exemplaar jubileumgids 75-jarig vv Schelluinen voor erevoorzitter Jan de Bruijn

12 december 2020 om 11:11 Voetbal

SCHELLUINEN Erevoorzitter Jan de Bruijn ontving vorige week zaterdag het eerste exemplaar van de jubileumgids van de 75-jarige vv Schelluinen.

,,Helaas gooit COVID-19 roet in het feestprogramma van de geplande activiteiten”, schrijft voorzitter Lex Brokking in zijn voorwoord. ,,Graag hadden we ons 75-jarig bestaan uitbundig willen vieren. Rond en op de oprichtingsdatum 12 december zouden we een lekker feestje bouwen. Een oudjaarsavond met ouderwets een bekende Nederlander in de kantine, een festiviteit voor de jeugd, een reünie voor de ouderen en een feestavond voor iedereen.”

De festiviteiten zijn voorlopig opgeschoven naar het einde van dit voetbalseizoen. De jubileumgids werd wel, Coronoproof, gemaakt.

Naast een historisch overzicht van de eerste voetbaljaren, de 71 bestuursleden en alle trainers van de club staan er ook mooie interviews in de prachtige gids. Zo gaan Huib Duijzer (89) en Freek Sprong (87) terug naar het allereerste veld aan de Voordijk. Met Klaas Kruis en Rien de Ruiter wordt teruggeblikt op de opening van het huidige trainingsveld. Herman Hamerpagt, maar ook de gewezen nog in leven zijnde voorzitters nemen de lezers mee richting de huidige tijd. Natuurlijk is er ook aandacht voor de succesvolle periode onder trainer Rob Colijn en komen de oudste, maar ook de jongste voetballertjes van sportpark Scalune aan bod.

De redactieleden Deanne Asmus-Beekvelt, Bert Snoek, Adrie Beumken, Arnold den Hartog en Theo Sprong hebben geweldig werk afgeleverd. Waar een kleine club groot in kan zijn.

Op de Facebookpagina van de derdeklasser staan elke dag nieuwe foto’s uit vervlogen tijden. De gids is vanaf vandaag voor iedereen online te lezen.

Erevoorzitter Jan De Bruijn neemt het eerste exemplaar van de jubileumgids in ontvangst
De cover van de jubileumgids
advertentie
advertentie