Afbeelding
Toyota Schouten

Wie hang jij in de boom bij Toyota Schouten?

13 december 2020 om 14:31 Zakelijk

GORINCHEM Toyota Schouten sluit een bijzonder jaar af met een bijzonder sociale actie. Tijdens ‘Make it a December to Remember’ tot en met 31 december kunnen showroombezoekers iemand in hun omgeving nomineren en als ‘Ster van 2020’ in de kerstboom hangen in de showroom van Toyota Schouten. Beiden maken dan kans op de hoofdprijs: een jaar lang gratis Yaris rijden.

Iedereen kent wel iemand in zijn of haar omgeving die wel een lichtpuntje kan gebruiken. Een vriend(in), familielid, collega. Toyota Schouten geeft die mensen graag kans op een jaar lang gratis Yaris rijden of andere leuke prijzen. Showroombezoekers die iemand nomineren, dingen zelf ook automatisch mee naar de hoofdprijs. Iedereen die iemand kans wil geven op een mooie prijs is van harte welkom in de showroom. Daar kunnen zij hun ‘Ster van 2020’ in de kerstboom hangen.

Voor ieders veiligheid houdt Toyota Schouten zich uiteraard strikt aan de richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de actie, het prijzenpakket en de actievoorwaarden zijn te vinden op www.toyota-schouten.nl

advertentie
advertentie