Aljan Baan voor zijn Douglas inpakwinkel.
Aljan Baan voor zijn Douglas inpakwinkel. Alex Willemsen

Douglas Gorinchem maakt Kerstshoppen veiliger met eigen inpakwinkel

14 december 2020 om 07:32 Zakelijk

GORINCHEM Door alle beperkingen door de regelgeving rondom het Corona virus, zou het voor een echte cadeauwinkel zoals Douglas, deze weken een hele operatie worden om het winkelen in goede banen te leiden. Met de drukke decembermaand in het vizier trok Douglas eigenaar Aljan Baan daarom begin november de stoute schoenen aan om het leegstaande pand naast zijn parfumerie aan de Gasthuisstraat in Gorinchem om te toveren tot een volwaardige inpakwinkel. ,,Dat was nog niet eenvoudig", aldus Aljan. ,,De afwikkeling van het faillissement van Miss Etam en de verkoop van het winkelinterieur was nog in volle gang. Maar per 1 december zou de winkel vrijkomen. Nét op tijd voor de Sinterklaasdrukte."

,,Inmiddels hebben we er een volledig weekend proefgedraaid en dat liep uitstekend", vertelt Aljan enthousiast. ,,Onze klanten vinden het fantastisch! In de Douglaswinkel is het nu gewoon gezellig druk en kan iedereen voldoende afstand houden, mede omdat er geen oponthoud meer is bij de kassa’s. De klanten die hun keuze hebben gemaakt kunnen met hun aankoop direct doorlopen naar onze inpakwinkel en worden daar verder geholpen. Daar is uiteraard zoveel ruimte dat niemand zich daar nog onveilig hoeft te voelen.”

,,We hebben de winkel feestelijk aangekleed en het is er warm en gezellig. Als extra service hebben we daar ook een koffieautomaat neergezet en kunnen onze klanten op het gemak een bekertje koffie of thee pakken. Het was een hele operatie, maar alle positieve reacties van onze klanten maken dat meer dan goed. Wij zijn klaar voor de komende Kerstaankopen", zegt Aljan tot slot.

Aljan Baan voor zijn Douglas inpakwinkel.
advertentie
advertentie