Zo bijzonder, zo gewoon! Informatieavond bij Syndion

28 maart 2018 om 11:25 lokaal Deel je nieuws

Marieke Havelaar en haar man Arjan zijn een gezinshuis. In hun gezin wonen en logeren twee kinderen met een beperking, die door omstandigheden niet meer bij hun eigen ouders wonen. Verder komt iedere week Kevin twee dagen logeren. Ook hij heeft een beperking. “Ik gun ieder kind een plek in een fijn gezin, waar ze kunnen opgroeien. Ook kinderen met een beperking. Daarom zijn wij een gezinshuis geworden”, aldus Marieke. “Het is echt niet altijd gemakkelijk, maar we krijgen er ook veel voor terug. We zien dat het goed gaat met de kinderen. Het is bijzonder en tegelijk heel gewoon om dit te doen.”

 

Welkom op onze informatieavond!

Soms kunnen kinderen met een beperking door omstandigheden niet opgroeien bij hun ouders. Voor deze kinderen zoekt Syndion een passende plek in een gezin. Daarnaast biedt Syndion ook opvang in een logeergezin of gastgezin. Ouders van een kind met een beperking worden dan even ontlast van de zorg.

 

Is gezinshuis, logeergezin of gastgezin worden misschien ook iets voor jou? Wil je hier meer over weten? Kom op 10 april naar de informatieavond van Syndion! Tijd: inloop 19.30 uur, aanvang 19.45 uur, einde circa 21.30 uur. Plaats: Syndion Service Centrum, Stadhuisplein 4, Gorinchem. Aanmelden: gezinshuizen@syndion.nl.

Meer informatie staat op de website: www.syndion.nl.

advertentie
advertentie