De jongste bezoekers met z'n allen op de foto met de paashaas voor het grote kasteel
De jongste bezoekers met z'n allen op de foto met de paashaas voor het grote kasteel Babette van den Brink

Speeltuinvereniging Lingewijk viert Pasen!

31 maart 2018 om 15:24 lokaal Deel je nieuws

Eieren zoeken, met de paashaas op de foto en een eierhouder knutselen. Ook de speeltuinvereniging in de Lingewijk vierde Pasen op zaterdagochtend 31 maart. De nieuwe jeugdactiviteiten- commissie (JAC) kijkt tevreden terug met een opkomst van 60 kinderen.

 

De speeltuinvereniging Lingewijk heeft een nieuwe commissie gevonden voor de organisatie van jeugdactiviteiten. Elf vrijwilligers gaan zich inzetten om vernieuwende en aantrekkelijke activiteiten te organiseren voor de jonge leden van de speeltuinvereniging. En het eerste evenement, het paasfeest, zit erop. Een grote opkomst, een stralend zonnetje en tevreden kinderen en ouders was het resultaat. En dankzij de sponsoring van Plus supermarkt gingen alle kinderen met een gezonde appel weer richting huis. Kijk voor een impressie van deze gezellige ochtend op facebook.nl/svlingewijk.

 

Meer dan tevreden kijkt de organisatie hierop terug. Maar ze blikken gelijk ook vooruit. Op dinsdag 3 april staat de volgende vergadering alweer gepland. Hierin gaan ze natuurlijk even terug naar het paasfeest; wat ging er goed en wat kunnen we de volgende keer beter doen? Ook de activiteitenkalender voor heel 2018 wordt vastgelegd. En de eerstvolgende activiteit volgt al snel; op vrijdag 20 april een spellentocht door de Lingewijk. Op de hoogte blijven? Like dan even de facebookpagina.

 

Wil je ook meedoen met deze leuke activiteiten? En 7 dagen per week naar de grootste speeltuin van Gorinchem kunnen gaan? Wordt dan ook lid voor € 30,- per jaar voor het hele gezin. Stuur een mail naar speeltuinlingewijk@gmail.com.

twee kinderhanden houden drie gekleurde eieren vast
een jongen toont trots zijn gevonden ei
advertentie
advertentie