Zomermarkt in Gorcumse binnenstad

31 juli 2007 om 00:00 Nieuws

De winkeliersvereniging Hartje Gorinchem en Star promotions nodigen iedereen uit om de gezellige en veelzijdige Zomermarkt te komen bezoeken. Er is een zeer breed assortiment artikelen over de ruim 100 kramen.

GORINCHEM - Star promotions organiseert in samenwerking met de Winkeliersvereniging Hartje Gorinchem op zaterdag 4 augustus van 10.00 uur tot 17.00 uur de Zomermarkt in het centrum van Gorinchem.

Star Promotions heeft er samen met de deelnemende verenigingen en stichtingen aan gewerkt om er voor iedereen wat leuks van te maken.

Voor jong en oud, kortom voor elke leeftijdscategorie zal deze jaarmarkt erg aantrekkelijk worden gemaakt. Gezellig wandelend over de markt vindt het winkelend publiek hier van alles wat. De modieuze dames en heren kunnen hun hart ophalen bij de diverse heren/dames kleding kraampjes. Verder zullen nog verschillende mode accessoires aanwezig zijn die de jaarmarkt nog aantrekkelijker maken.

Er zijn ook genoeg huis en tuin artikelen zoals decoratiegebak en diverse huishoudelijke textiel producten. Ook voor hobby en vrije tijd zal er van alles te vinden zijn. Zelfs voor een origineel cadeautje is een bezoek aan de Zomermarkt zeker de moeite waard. Om het ook voor de kinderen een gezellig dagje uit te maken zal er een draaimolen aanwezig zijn.

Heeft u vragen en/of suggesties voor deze Zomermarkt dan kunt u ons te allen tijde bellen op werkdagen telefonisch onder nummer 010-524.34.34. U kunt ons ook mailen op info@starpromotions.nl.

advertentie
advertentie