Cursusaanbod De Veste

5 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

WOUDRICHEM - De Veste in Woudrichem heeft weer een interessant aanbod van cursussen en workshops voor jongeren.

Nail Art

Nagels lakken, versieren met figuren, glitters of diamantjes. Dit en nog veel meer ga je doen tijdens de korte cursus nail art. In drie lessen leer je hoe je ware kunstwerken van je eigen nagels kunt maken. Ook als je geen lang nagels hebt! Nail art start op donderdag 1 november. De drie lessen vinden plaats van 18.45 – 20.00 uur in ’t Buitenhoff in Andel. Deze cursus is voor iedereen tussen de 12 en 16 jaar. Meedoen aan nail art kost €7,50. Is deze cursus iets voor jou? Geef je dan snel op bij de Veste, 0183 301710 of via nieuwelink@deveste.nl

The Dollar

Hou jij wel van goede muziek, kletsen met je vrienden, een potje tafelvoetballen of darten? Kortom heb jij wel zin een gezellig avondje uit? Kom dan naar the Dollar! The Dollar is een soos voor iedereen van 11 tot en met 14 jaar. Entree is slechts €1,50, we zijn iedere vrijdag open van 19.30 – 22.30 uur. We organiseren ook regelmatig thema-avonden zoals een Hollandse avond of een after-summer-party!! Heb je zelf nog een leuk idee? Vertel het iemand van de leiding en wie weet….Je vindt the Dollar in de Veste, Hoogstraat 27 in Woudrichem. Tot vrijdag!

Rappen voor jongeren

Tijdens deze cursus gaan wij op zoek naar de basis van rappen. Je gaat zelf teksten schrijven (tijdens de les maar ook thuis) en leert ze te rappen over een beat. Je luistert naar de teksten van anderen en komt zo van alles te weten over deze boeiende muziekstroming. De cursus “Rappen” wordt gehouden in de Veste, Hoogstraat 27 in Woudrichem en is bedoeld voor iedereen van 12 tot en met 14 jaar. De cursus bestaat uit 6 lessen van 1,5 uur en start op donderdag 1 november. Kosten voor de cursus zijn €20,-. Opgeven doe je door contact op te nemen met de Veste, 0183 301710 of via nieuwelink@deveste.nl.

Pitstop

Iedere vrijdagmiddag kunnen jongeren van 12 tot en met 17 jaar lekker komen relaxen in de Veste, Hoogstraat 27 in Woudrichem. Vanaf 15.00 uur kan er in de grote zaal gedart worden of een potje tafelvoetbal worden gespeeld. Ook kun je kijken naar een film of luisteren naar je eigen muziek. Dus wil je na schooltijd nog even relaxen met je vrienden, kom dan naar de pitstop. Is 15.00 uur te vroeg voor je? Dan kom je gewoon wat later, we zijn open tot 18.00 uur. Even een pitstop voordat het weekend begint. Pitstop is gratis.

advertentie
advertentie