Seminar vastgoed

11 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Rabobank Alblasserwaard Noord en Oost geeft woensdagavond 24 oktober een seminar Vastgoed in Het Arsenaal in Nieuwpoort. Inspirerende sprekers gaan onder andere in op de huidige trends en ontwikkelingen en de kansen en bedreigingen in de vastgoedbranche. Aanmelden kan via www.rabobank.nl/alblasserwaard.

Rabobank is de bank voor vastgoed. Zij is niet alleen de grootste hypotheekverstrekker van Nederland, maar is via haar dochtermaatschappijen zoals RaboBouwfonds en de FGH Bank, actief op alle vlakken in deze markt. Naast sprekers van vastgoedbank FGH Bank en de vermogensbeheerder Schretlen & Co, zal ook Van Leussen Van den Broek Notarissen een bijdrage leveren.

Bovendien is er een bijzondere gastspreker, mevrouw Lenie Dwarshuis. Zij is lid van het college van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland. Zij was tot voor kort gebiedsgedeputeerde in de regio.

Het seminar is vooral interessant voor projectontwikkelaars, aannemers, ondernemers met bouwplannen, vastgoedbeleggers, woningbouwcorporaties, makelaars en accountants. Uiteraard kunnen ook andere belangstellenden het seminar bezoeken. De zaal gaat om 19.45 uur open.

advertentie
advertentie