Esprit in binnenstad

16 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Gorcumse binnenstad is binnenkort weer een grote naam op het gebied van kledingwinkels rijker. Aan de Gasthuisstraat, in het voormalige Marskramer pand, opent op begin november een Esprit-winkel.

Al lange tijd gingen er geruchten rond over een nieuw te openen C&A winkel of zelfs een H&M winkel in de binnenstad van Gorinchem. Het voormalige pand van De Marskramer leek het meest geschikt. Sinds enkele weken wordt er hard gewerkt aan dit pand. De tussenmuren zijn uitgebroken, een compleet nieuwe vloer is gestort en een nieuwe pui is geplaatst.

Eigenaren van het pand, Jan Mens Sr. en Clemens Bosman, kunnen of willen niet bevestigen dat er daadwerkelijk een Esprit-vestiging komt. Wij verhuren het pand aan De Marskramer. Dat huurcontract loopt nog voor zeker tien jaar. Wat zij met het pand van plan zijn dat weten we niet. Dat zou je aan hen moeten vragen”, aldus Bosman. Wanneer de naam Esprit valt is de reactie van de twee compagnons: ,,U zit warm, meer kunnen we er niet over kwijt.”

Binnenstadmanager Joop van Bel is echter minder mysterieus. ,,Dat is toch al lang bekend. Dat is echt geen geheim meer hoor.”

advertentie
advertentie