Van statafel tot partytent

16 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – Hanke Vos werkt in de bouw, maar zijn interesse gaat naar iets heel anders uit. Sinds anderhalf jaar runt hij namelijk zijn eigen bedrijf: Hanks Partyverhuur.

Hanks Partyverhuur gaat als een speer. Wat begon als een bijbaantje in het weekend is uitgelopen tot een tot een bedrijf met vaste klanten dat ook doordeweeks druk bezig is.

,,We zijn vorig jaar maart begonnen, want Hanke werkt in de bouw en dat wil hij niet voor de rest van zijn leven blijven doen.

Zijn ouders hebben een restaurant en werden vaak door klanten gevraagd waar ze tafels en stoelen konden huren. Toen Hanke dit hoorde was hij gelijk dolenthousiast met het idee om die materialen te gaan verhuren”, aldus Vos’ trotse vriendin Minka Lommers.

Vos en Lommers zijn gaan kijken of er in de buurt van Gorinchem al meer bedrijven zaten, die partybenodigdheden verhuurden, maar kwamen niets tegen. ,,We kwamen geen andere zaken tegen dus besloten we de gok maar te nemen”, aldus Vos.

Geen domme zet

Dat bleek geen domme zet te zijn geweest, want Hanks Partyverhuur gaat als een speer. Vos begon met het verhuren van de tafels, stoelen en service, als bijbaantje in het weekend.

Vrienden en familie kwamen bij hem om de spullen voor feesten en partijen te huren. ,,Door die mond tot mondreclame kregen we steeds meer klanten, waaronder niet alleen particulieren, maar ook bedrijven”, aldus Vos.

,,Het gaat nu zo goed dat ik meerdere vaste klanten heb en zelf doordeweeks ook bezig ben met het bezorgen van de producten. Misschien dat ik erover een tijdje ook een catering bij ga doen. Waarschijnlijk moet ik op dat moment ook de knoop doorhakken en dit fulltime gaan doen”.

Springkussens

,In de toekomst wil ik ook springkussens gaan verhuren, zodat ik ook iets voor de kinderen heb. Op onze website staat alles wat ik verhuur en de prijzen staan er netjes bij vermeld. Zo kunnen de mensen precies zien wat ik allemaal verhuur. Zodra ik weer iets nieuws in het assortiment stop, is dat op de website te zien”, legt Vos uit.

afbreken

,,We hebben alles in huis, wat je voor een feestje nodig zou kunnen hebben”, vertelt Lommers. ,,Tenten, statafels, stoelen, barbecue, terrasverwarmers, servies, bestek en ga zo maar door. We komen alles netjes brengen en halen het weer op. De tenten worden opgezet en aan het einde van het feest weer netjes afgebroken en meegenomen.”

Verschillende mensen

Vos vindt het heerlijk om met zijn partyverhuur bezig te zijn. ,,Je hebt contact met allerlei verschillende mensen en komt op verschillende plaatsen. Je weet nooit waar je terecht komt en dat vind ik wel leuk”, aldus Vos.

u Hanks Partyverhuur, Annie M.G. Schmidtlaan 21, telefoonnummer: 06 44 511 844 of kijk op www.hankspartyverhuur.nl.

advertentie
advertentie