Revancherend Achilles sluit eerste deel veldseizoen af met winst

23 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

VLAARDINGEN - De handballers van Achilles hebben zondag in hun laatste wedstrijd op het veld ruim gewonnen van de HWC uit Vlaardingen. Na een serie wedstrijden zonder punten heeft Achilles zich met de 15-27 zege kunnen revancheren. Met twee gewonnen en drie verloren duels kunnen de Gorcumers terugkijken op een redelijke eerste helft van het veldseizoen.

In de eerste helft van het duel kwam de Gorcumse ploeg goed uit de startblokken. De verdediging was gesloten, waardoor keeper Edgar de Bruijn het doel goed schoon kon houden. In de aanval werd er door Achilles veelvuldig gescoord. Met name de fast break liep goed. Met de rust was de voorsprong reeds acht doelpunten (6-14).In de tweede helft bleef Achilles veelvuldig scoren en kon HWC daar weinig tegenover stellen: 15-27.