Zwangerschapsyoga in Dalem

23 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

DALEM - Goed nieuws voor aanstaande moeders die alles in het werk willen stellen om de bevalling zo goed mogelijk te laten verlopen. Vanwege het grote succes in Gorinchem biedt Rivas Extra in samenwerking met Stichting Arkelstad vanaf heden ook Zwangerschapsyoga in Dalem aan. De cursus start bij voldoende deelname op dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 11.15 uur en wordt gehouden in de gymzaal Ouderkamer Arkelstad Oost aan de Prinses Irenelaan 36 in Dalem.

De cursus omvat twaalf bijeenkomsten van één uur en een kwartier. De cursus staat onder leiding van een yogadocente, gespecialiseerd in zwangerschapsyoga. U kunt deelnemen als u bij de start van de cursus ongeveer 25 weken zwanger bent. Aan twee bijeenkomsten kan de partner ook deelnemen. Deelname aan de cursus Zwangerschapsyoga kost € 36,--.

Voor nadere informatie en aanmelding kunt u terecht bij Rivas Extra, te bereiken via Rivas Zorglijn, telefoonnummer 0900-8440 (lokaal tarief). Daar kunt u ook informatie krijgen over andere cursussen die Rivas Extra organiseert.

advertentie
advertentie