Speciale acties bij Helenique

23 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

De meeste Nederlanders zijn gesteld op een gladde huid. Haar onder armen en op benen vinden we over het algemeen niet verzorgd staan. Bij overbeharing op het gezicht bestaat al veertig jaar de methode van elektrisch ontharen. Dit is echter een tijdrovend en kostbaar karwei. Schoonheidsspecialiste Lenie den Toom uit Hardinxveld is dan ook verheugd met de komst van huidtherapeute én de Lightsheerdiode laser in haar beautysalon. ,,De ontharingslazer is geschikt voor gezicht, benen, armen, rug, oksels en bikinilijn,” vertelt ze. De nieuwe huidtherapeute werkt vanaf 29 oktober met dit apparaat bij beautysalon Helenique. Zij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten. Dit betekent dat zij contracten met zorgverzekeraars hebben. ,,Huidtherapie zit bij de meeste verzekeringen in het aanvullende pakket,” tipt Lenie.

H’VELD-G’DAM - Beautysalon Helenique werkt vanaf deze maand samen met een huidtherapeute. Om de zes weken is zij in de schoonheidssalon aan de Brooshooftstraat in Hardinxveld-Giessendam te vinden. De HBO gediplomeerde therapeute verzorgt laserbehandelingen tegen overbeharing. Het eerste consult is gratis.

De laser is geschikt voor alle huidtypen en garandeert een snel resultaat dat ook op lange termijn blijvend is. De normale tijdsduur van een laserbehandeling is vijf tot acht behandelingssessies met tussenpozen van vier tot acht weken. Het eerste consult is kosteloos.

Beautysalon Helenique heeft meer leuke acties voor haar klanten in petto, zoals de make-up workshops in samenwerking met de bekende visagiste Micky Jooren. Met twaalf personen kunnen klanten zich aanmelden. Enkele weken geleden ging een groepje Hardinxveldse dames (zie foto) naar deze workshop. Micky Jooren heeft menig model in binnen- en buitenland van make-up voorzien. Ook maakt zij regelmatig producties voor vakbladen als Mooi, Esteticienne, Visagie en Coiffure. Een deelneemster: ,,We zagen er na afloop uit als beauty’s!.”

Lenie den Toom werkt in haar salon met de producten van Babor. Op dit moment loopt er de jaarlijkse actie van de Advent-kalender. ,,Heeft u een bijzondere gebeurtenis in het vooruitzicht, bestel dan de kalender en u bent verzekerd van een stralende huid op de grote dag,” verzekert Lenie. Tevens steunt de klant bij de aankoop het goede doel (kinderen in Somalië).

u Beautysalon Helenique, Brooshooftstraat 106. Tel.: 0184-616023.

advertentie
advertentie