Curves nu ook in Gorinchem

23 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Met Curves kun je meer dan je denkt. Curves is een fitnessprogramma ontworpen voor de hedendaagse vrouw: een compleet trainingsprogramma in slechts 30 minuten, dat altijd is in te passen in een dag. Sinds vorige week maandag zijn de deuren van de Curves-vestiging in Gorinchem aan het Kazerneplein 15 geopend.

In tegenstelling tot conventionele fitnessapparatuur werken de Curves toestellen via een hydraulisch mechanisme waardoor het mogelijk is om binnen een half uur alle spiergroepen te trainen op een uiterst veilige manier. Van warming-up, krachttraining, cardiovasculaire training tot cooling-down en stretching. Bij Curves voelen vrouwen die komen sporten zich prettig. Geen mannen, machogedrag en strakke pakjes. De opstelling van de toestellen is zodanig dat de sportsters ongedwongen met elkaar in contact komen en de gezellige muziek stimuleert om vooral in beweging te blijven. Daarnaast is er altijd begeleiding en worden de vrouwen gemotiveerd om zowel fysiek als mentaal het beste uit zichzelf te halen. Een gezonder tussendoortje bestaat niet!

Aantrekkelijke aanbieding

De eerste 100 vrouwen die lid worden van Curves Gorinchem kunnen gebruik maken van een aantrekkelijke aanbieding. Zij krijgen 66% korting op de eenmalige begeleidingskosten. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en bel snel voor een gratis figuuranalyse en vrijblijvende rondleiding. Medewerksters Jesca, Olga en Miriam staan voor je klaar en zijn te bereiken via telefoonnummer 0183 – 822 644. Meer informatie op www.curves.nl.

advertentie
advertentie