Concert in Biesboschkerk

26 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

WERKENDAM - Reinier Korver en Jan Rozendaal verzorgen vrijdag 2 november een piano/orgel-concert in de Nederlands Hervormde Biesboschkerk te Werkendam. Dit n.a.v. hun nieuwe CD, met als titel “Als een hert…”, die deze avond gepresenteerd wordt. Deze prachtige CD is opgenomen in de Buurkerk te Utrecht.

Reinier Korver (Werkendam) zal op deze avond de vleugel bespelen. Hij is organist van de Gereformeerde Gemeente te Werkendam en volgt momenteel orgellessen bij Peter van Dijk uit Utrecht. Piano-onderwijs ontvangt hij van Olga Malkina te Gorinchem. Verder is hij dirigent van de gemengde koren te Veen en Noordeloos.

Jan Rozendaal (Giessenburg) bespeelt op deze avond het orgel. Hij heeft onder meer les gehad van Jan Bonefaas en Arjan Versluis en ontvangt nu les van Everhard Zwart uit Capelle aan den IJssel. Hij is organist van de Oud Gereformeerde Gemeente in Nederland te Hardinxveld-Giessendam.

De avond begint om 20.00 uur en de toegang bedraagt € 4,- , kinderen tot 12 jaar betalen € 2,-. Verder zal er een pauze zijn met koffie. Iedereen van harte uitgenodigd.

advertentie
advertentie