Vrijwilligersmarkt in het Piazza Center

27 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De jaarlijkse Vrijwilligersmarkt vindt zaterdag 3 november in het Piazza Center plaats. Van 11.00 tot 16.00 uur kunnen belangstellenden bij de deelnemende vrijwilligersorganisaties en verenigingen terecht voor vragen en informatie. In totaal zullen negentien organisaties en verenigingen zich presenteren, verdeeld over zestien verschillende kramen. Bezoekers die graag meer willen weten over vrijwilligerswerk zijn bij de Vrijwilligersmarkt aan het juiste adres.

Dit jaar zijn de aanwezige organisaties: het Klantcontactpunt en de VrijwilligersVacatureBank, Stichting Arkelstad, NOVOS (Natuurlijk Ook Voor Ons Sport), het Rode Kruis, Reuma Patiënten Vereniging, Home Start, Amnesty International, MEE, De Zonnebloem, Scouting APV, Passage, Moeders voor Moeders, Hospice, Onderwater Sport Club Gorinchem, Volks Universiteit Gorinchem, de Dierenbescherming, Voedselbank, de Speel-o-theek en de Schaakclub Gorinchem.

Het aantal deelnemende organisaties laat weer blijken dat vrijwilligerswerk leeft in Gorinchem. Vrijwilligerswerk is niet alleen leuk…het heeft ook een grote maatschappelijke betekenis. De Gemeente Gorinchem hecht er grote waarde aan, dat deze organisaties zich presenteren op de Vrijwilligersmarkt. De markt is een initiatief van de gemeente Gorinchem en wordt geopend door wethouder Bert Biemans.

Hebt u interesse? Wilt u weten wat vrijwilligerswerk inhoudt? Of wilt u ook van maatschappelijke betekenis zijn? Kom dan op zaterdag 3 november naar de Vrijwilligersmarkt in het Piazza Center.

advertentie
advertentie