Meteoor verliest van RVC in de vierde set

30 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De volleyballers van de Meteoor hebben tegen het Rotterdamse RVC een 2-3 nederlaag geleden. In de vierde set ging het mis.

De gasten uit Rotterdam waren al een jaar eerder gepromoveerd naar de promotieklasse en speelden nog steeds in dezelfde formatie. Met deze keer geen wisselmogelijkheden voor de coach, wegens een griepgeval en de van een blessure herstellende Marcel van Ewijk, begon de Meteoor met een weinig verassende basis. Ondanks rommelig spel van beide kanten ging de eerste set naar de Meteoor. De tweede set ging vervolgens naar de gasten.

De Meteoor herpakte zich en had de 3-1 eindzege in handen. Op het moment van een 2-1 voorsprong in sets en 15-10 voor in de vierde set ging het mis. Door een tweetal scheidsrechterlijke dwalingen op beslissende momenten en matig verdedigingswerk werd de vierde set toch nog verloren. De vijfde set was meer een formaliteit.