Grote schaduw over in slotfase behaalde winst Rapid Dames

30 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - In een wedstrijd die overschaduwd werd door het overlijden van vereniginsmanager en clubman Eric van Gulik wisten de Rapid Dames in de laatste minuut de winst naar zich toe te trekken. De lastige wedstrijd in Terneuzen werd met 1-2 gewonnen door een laat doelpunt van Charlotte Sterk.

Afgelopen donderdag werd Rapid opgeschrikt door het plotselinge overlijden van Eric van Gulik. Van Gulik was verenigingsmanager en bovenal groot clubman bij rapid. Uiteraard had de wedstrijd een emotionele lading, wat ook duidelijk te merken was aan het spel van Rapid. Lysanne Visman scoorde tien minuten na rust. Na de snelle gelijkmaker rechtte Rapid de rug. Het was in de laatste minuut aanvoerster Charlotte Sterk, die met een vlammend schot de drie punten veilig stelde.