Feestelijke open dag artotheek

30 oktober 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Artoteek Gorinchem en het Gorcums Museum houden zaterdag 3 november van 10.00 tot 17.00 uur een Open Dag. De Artoteek viert ook de jaarlijkse Dag van de Kunstuitleen. Er is een uitgebreid feestelijk programma met talloze leuke activiteiten, rondleidingen, aanbiedingen, cadeautjes en lekkere hapjes.

Dj/kunstenaar Moritz Ebinger draait de hele dag door Wereldmuziek. Er zijn rondleidingen door de expositie ‘Leven uit een koffer’ en de historie van Gorcum in aanwezigheid van diverse kunstenaars. Er is origamitheater vanuit een koffer en een kaartlegster en handlezeres voorspellen op creatieve wijze uw toekomst! Voor kinderen zijn er speciale activiteiten. Zij kunnen zich laten schminken als fantasiedier en er is een altijd-prijs-grabbelton. Ook aan de inwendige mens is gedacht: er is genoeg te eten en te drinken.

Kunstenaar Frank Dekkers zal in de Artoteek op een drukpers prenten afdrukken en zo een demonstratie geven van de diverse druktechnieken. Bestaande en nieuwe abonnees van de Artoteek krijgen een door hem gesigneerde en genummerde prent cadeau!

Nieuwe abonnees krijgen bovendien bij vooruitbetaling van € 50,= leentegoed de ‘French Carafe’ van het ontwerpersduo KapteinRoodnat. Deze prachtige karaf is een exclusieve uitgave en wordt geleverd met twee Picardie glazen. Er zijn weer diverse kunstwerken aangekocht die vanaf deze dag geleend kunnen worden. Er is nieuw kleurrijk werk van Corneille, Jeroen Krabbé, Patty Harpenau, Jan Cremer en vele anderen. De trekking van de verloting is deze dag om 16.45 uur in de Artoteek.

Een ieder is op zaterdag 3 november van harte welkom. De toegang is uiteraard gratis. De eerste honderd bezoekers krijgen een koffertje met verrassingspakket mee naar huis.

u Artoteek Gorinchem en Gorcums Museum zijn gevestigd aan: Grote Markt 17 te Gorinchem. Voor meer informatie: Artoteek Gorinchem: tel. 0183-630717, e-mail artoteek@gorinchem.nl, Gorcums Museum: tel. 0183-632821, e-mail info@gorcumsmuseum.nl.

advertentie
advertentie