Klantenpanel Arriva

2 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Arriva nodigt reizigers uit mee te praten. Woensdag 12 december van 20.00 t/m 22.00 uuR houdt Arriva in Het Oude Posthuys in Leerdam, een klantenpanel voor reizigers uit de regio Drechtsteden, Ablasserwaard en Vijfherenlanden. Het panel heeft als doel nog beter inzicht te krijgen in de ideeën en wensen van reizigers met betrekking tot het openbaar vervoer.

Opgave voor het klantenpanel DAV-gebied is nog mogelijk. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar l.vandenberg@arriva.nl, onder vermelding van ‘aanmelding klantenpanel DAV’. Daarnaast dient het volgende te worden aangegeven: adresgegevens, leeftijd, ervaring met panels, hoe vaak met Arriva wordt gereisd en motivatie om deel te nemen aan de panels.

Omdat Arriva vooraf niet kan inschatten hoeveel reizigers zich voor het panel aanmelden, betekent een aanmelding niet automatisch deelname. Geïnteresseerden worden door Arriva op de hoogte gehouden. In de regio DAV wordt vier keer per jaar een klantenpanel georganiseerd. Voor actuele informatie over of aanmelden voor klantenpanels: www.arriva.nl

advertentie
advertentie