Succesvolle startersdag KvK

6 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM / TIEL - De zesde Startersdag van de Kamer van Koophandel heeft ook dit jaar weer veel bezoekers getrokken. In Tiel bezochten 650 belangstellenden de Startersdag van KvK Rivierenland. De hoge opkomst weerspiegelt de trend van het groeiende aantal startende ondernemers.

Op de Startersdag op zaterdag 3 november konden geïnteresseerden zich laten voorlichten op de informatiemarkt, presentaties bijwonen, adviesgesprekken voeren en elkaar ontmoeten in het Starterscafé.

Tijdens de Startersdag konden bezoekers op de achterkant van een speciaal bierviltje hun ideeën voor het starten van een onderneming invullen. Uit de inzendingen gaat de kamer drie kandidaten selecteren die hun plannen op 30 november 2007 presenteren aan de jury. Op basis van de ingediende plannen en presentaties kiest de jury de winnaar. Met het uitreiken van deze prijs wil de kamer ondernemerschap in de regio stimuleren. Net dat zetje geven dat sommigen nodig hebben om van planvorming over te gaan tot daadwerkelijke uitvoering ervan.

Wilt u ook een eigen bedrijf starten of heeft u andere vragen over ondernemen? Kijk dan op www.kvk.nl. Of bel met de Kamer van Koophandel Rivierenland, telefoonnummer (0344) 637 700.

advertentie
advertentie