Banenmarkt bij Nederveen

6 november 2007 om 00:00 Nieuws

H’VELD-G’DAM - Verkeersschool Nederveen viert zaterdag haar 35 jarig bestaan met een open huis en banenmarkt. Tijdens het open huis van 10.00-16.00 uur kunnen belangstellenden informatie inwinnen over opleidingen in de transportsector. Er zijn diverse activiteiten zijn voor jong en oud. Ook worden er bouwplaten uitgedeeld om een originele lesauto te ontwerpen.

Nederveen is uitgegroeid tot één van de 50 grootste rijopleiders van Nederland. De broers Arjan, Gertjan en Martin geven de dagelijkse leiding aan het bedrijf. Volgend jaar komen er nieuwe rijexamens. ,,Voor ons als verkeersschool zijn de ontwikkelingen van de nieuwe rijexamens geen echte verrassing,” aldus Gertjan Nederveen. ,,Nederveen geeft al een aantal jaar les volgens de RIS methode. Dit is een voorloper op de nieuwe rijexamens die voor 90% overeenkomen. Onderdelen zoals zelfstandig rijden, routekeuze, gevaarsherkenning zijn allemaal onderwerpen die in de RIS al gebruikt worden.” Zaterdag zal Nederveen hier over ook uitleg geven.

Nederveen is zelf op zoek naar instructeurs zoals op het wagenpark af te lezen is. Er zijn bij het open huis diverse partners van Nederveen zoals Randstad Transport en Flexin uitzendbureau. Dit zijn werkgevers in de transport en het busvervoer. We zijn samen met deze en nog meer opdrachtgevers op zoek naar chauffeurs en mensen die graag hun droom op een vrachtauto of autobus werkelijkheid zien worden. Door nauwe samenwerking heeft Nederveen in een jaar tijd al bijna 100 mensen aan een (andere) baan geholpen door te bemiddelen.

u Verkeersschool Nederveen is telefonisch bereikbaar via 0184-614674. Zie ook: www.nederveen.com.

advertentie
advertentie