‘We maken er gegarandeerd een mooi feest van’

6 november 2007 om 00:00 Nieuws

,,Vroeger heette de nieuwe ruimte de Napoleonzaal. Dit omdat Napoleon hier heeft gelogeerd. We hebben de zaal, met een kleine verbouwing, weer in ere hersteld.” De karakteristieke zaal is geschikt voor 75 a 100 personen. Via een serre aan de achterkant kan er in elk seizoen gebruik worden gemaakt van de mooi aangelegde stadstuin.

GORINCHEM – Partycentrum De Nieuwe Kolfbaan in Gorinchem heeft een metamorfose gehad. Door een oude zaal te restylen, zijn er mogelijkheden ontstaan voor intiemere partijen. ,,Er werd veel gevraagd naar een iets kleinere ruimte om recepties, bruiloften, jubilea en andere feesten te geven en daar kunnen we nu aan voldoen”, aldus Bianka den Breejen.

door Nadine Klinkenberg

Babyfeesten

,,In de aangrenzende serre van de Napoleonzaal kunnen mensen lekker genieten van een hapje en een drankje, voordat ze bijvoorbeeld beginnen aan een vergadering. Of een diner met buffet op de feestavond, alles is mogelijk. Deze nieuwe ruimte is namelijk geschikt voor allerlei doeleinden zoals babyfeesten, bedrijfsuitjes, bruiloften en verjaardagsfeesten. We zijn in staat om het feest volledig te verzorgen. Van diners tot buffetten, alles komt uit eigen keuken.”

Themafeesten

Mensen kunnen in een vrijblijvend gesprek aangeven wat hun wensen zijn en kijken wat de mogelijkheden allemaal zijn. ,,Wij verzorgen arrangementen op maat voor elk budget. We kunnen zelfs een thema verzorgen, zodat het gehele feest in een stijl is. Je kunt bij ons alle kanten op, we maken er gegarandeerd een mooi feest van.”

High Tea

De Nieuwe Kolfbaan en restaurant Hipper bieden met de komst van de nieuwe zaal voor elke gelegenheid en groepsgrootte een passende ruimte.

,,In Hipper, waar ook partijen gehouden kunnen worden, kunnen 250 personen, maar voor intiemere gezelschappen kan dan nu ook de nieuwe zaal worden gehuurd. Op aanvraag kan je komen lunchen, brunchen en zelfs genieten van een high tea. Je zit hier gewoon heerlijk, midden in de stad, maar dan toch intiem en erg sfeervol.”

Speelhoek

Ook worden de kinderen bij restaurant Hipper niet vergeten, het restaurant heeft een speciale speelhoek en natuurlijk een kindermenu. , Kinderen vinden het altijd leuk om bij ons te komen eten, omdat ze dan lekker kunnen spelen”. Daarnaast heeft het restaurant een heerlijke vernieuwend menu voor de vaak vergeten vegetariërs. ,,Op onze nieuwe menukaart hebben we een aparte kaart, met leuke vegetarische gerechten.”

Geïnteresseerden kunnen gewoon een keer vrijblijvend binnenstappen of bellen voor een afspraak. De Nieuwe Kolfbaan en restaurant Hipper, Torenstraat 1a, Gorinchem, telefoonnummer: 0183-666695 of 0183-630327.

Restaurant Hipper is op donderdag tot en met zondag geopend.

Alle andere dagen op aanvraag. www.hipper.nl of www.denieuwekolfbaan.nl

advertentie
advertentie