Nieuwe kaart De Gasterij

6 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Gasterij presenteert op donderdag 8 november haar nieuwe menukaart. Behalve enkele vertrouwde gerechten zal de kaart ook een keuze bieden uit diverse wildgerechten. Uiteraard om uw menu kompleet te maken, hebben de koks van De Gasterij ook hun voor- en nagerechten hierop aangepast.

Tijdens de kerst is De Gasterij geopend en biedt de gasten op eerste kerstdag een gevarieerd meergangen menu aan. Op tweede kerstdag kan ook á la carte worden gedineerd. In verband met wat kleine interne aanpassingen is De Gasterij vanaf maandag 5 tot en met woensdag 7 november gesloten. Donderdag 8 november staat het team van De Gasterij weer geheel tot de dienst van haar klanten.

De Gasterij is gevestigd aan de Grote Markt 29 in Gorinchem. Reserveer op tijd 0183 630501. De Gasterij is dagelijks geopend vanaf 10.30 uur. De keuken is geopend vanaf 11.30 uur. Het terras biedt in de zomer plaats aan 180 personen. Met een verwarmd buitenterras is het ook tijdens zonnige winterse dagen goed toeven bij De Gasterij.

advertentie
advertentie