Silvesterconcert KNA wordt afsluiting jubileumjaar

6 november 2007 om 00:00 Nieuws

ARKEL - Ook dit jaar zal harmonie KNA het Silvesterconcert verzorgen en wel op zaterdag 29 december in gebouw ODINA te Arkel. Het concert zal tevens de afsluiting betekenen van het jubileum ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan.

De programmering zal traditioneel zeer divers zijn. Dit jaar staat een prachtige ouverture van Verdi op het programma, maar zullen ook niet minder dan vier musicalselecties worden vertolkt te weten Elisabeth, Songs of the Wizz, Chess en Evita, waarbij vocale medewerking wordt verleend door de regionale zangeressen Roos Giljamse en Eva van Rooijen die beiden hun sporen verdiend hebben in de musical- en jazz muziek. Solistische inbreng vanuit het eigen orkest zal dit jaar worden gebracht door Karin Teunissen die op klarinet de bekende Czardas gaat vertolken en trompettist Theo Sterk die niet alleen instrumentaal maar ook vocaal zijn kwaliteiten ten gehore zal brengen. De liefhebbers van Weense muziek worden op hun wenken bediend met de muziek van de operette Im weissen Rössl.

De presentatie zal verzorgd worden door niemand minder dan de vermaarde conferencier Harry Hens die zijn opwachting al weer voor de derde keer in Arkel maakt. Deze artiest behoort tot de nationale top en weet als geen ander het publiek te bespelen met zijn vermakelijke conferences.

Na een voortreffelijk jubileumconcert in maart en een niet minder spetterende opening van het 35ste jazz-festival in Gorinchem zal KNA ook dit keer weer het publiek gaan verrassen met een avondje uit. De toegangskaarten á 5 euro per stuk gaan met ingang van 10 december in de voorverkoop bij de Rabobank te Arkel en bij Tweewielerspecialist Van Houwelingen eveneens te Arkel.

advertentie
advertentie