Kansloos verlies volleybaldames Dacom/Foranto tegen Vollido

6 november 2007 om 00:00 Nieuws

HENDRIK IDO AMBACHT - De Werkendamse Volleybaldames van Dacom/Foranto hebben de winst van vorige week geen vervolg kunnen geven. In Hendrik Ido Ambacht werd van nummer drie Vollido in vier sets verloren.

De dames van Vollido liepen in de eerste set meteen uit, waardoor er eigenlijk al een te groot gat werd gemaakt voor de gasten om ooit nog te kunnen overbruggen. De set eindigde in 25-13. In de tweede set was de taak voor de Werkendammers om het hoofd leeg te maken en weer met frisse moed te gaan beginnen. Vollido speelde echter een zeer sterke pot volleybal. Er werd sterk geblokkeerd en heel afwisselend aangevallen. De moed kwam bij de dames van Dacom/Foranto toch ook weer iets terug en er werd wat meer druk gezet. Al bleek dit in de tweede set te laat te komen, want deze werd verloren met 25-16.

Tot 18-18 liep de score in de derde set gelijk op. Het harde werken van de dames werd echter niet beloond. Door een paar kleine eigen foutjes liep Vollido uit en kon zo ook set drie naar zich toe trekken: 25-20. In de vierde set werd besloten om wat wissels toe te passen. Dat kon voor de dames echter niet voorkomen dat deze laatste set een herhaling van de eerste set werd: 25-13.

advertentie
advertentie