Peter Houtman verricht loting Trias Champions Cup

13 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Krijgt de elfde Trias Champions Cup weer een poule des doods? Vanavond, vrijdag 9 november, zullen we het weten, als Peter Houtman in Sportcafé De Oosterbliek de loting verricht. Houtman is oud-international, ex-spits van Sparta, Groningen en Feyenoord én is tegenwoordig speaker in De Kuip en presentator van Feyenoord TV. De loting vindt om 20.00 uur plaats.

Het betreft een open loting, zonder geplaatste ploegen. Wel is zeker dat Unitas (dat vorig jaar in de niet-afgemaakte finale met 1-0 leidde) op plaats één van groep A zal worden geplaatst. Zij spelen dan ook de openingswedstrijd. LRC zal worden geplaatst op plaats één van groep F. De groepswinnaars van deze poules hebben als voordeel, dat zij in de kwartfinales stuiten op een gekwalificeerde nummer twee en niet tegen een andere poulewinnaar.

De teams zullen in zes groepen van vier worden verdeeld. De poulewinnaars plaatsen zich voor de kwartfinales, evenals de twee beste nummers twee. Ook de groepsindeling bij de jeugd zal bekend worden. Zowel bij de D-jeugd (29 deelnemers) als bij de B-junioren (27 teams) wordt in vier poules gestreden voor een halve finaleplaats. LRC is als hoofdklasser dit jaar de hoogst spelende club in De Oosterbliek. Vier deelnemers komen uit in de eerste klasse: GJS, Roda Boys, Schelluinen en Unitas. Ook de tweede klasse is vertegenwoordigd door vier clubs. Ameide, Meerkerk, Sliedrecht en Woudrichem komen elkaar ook in het veld tegen. In de derde klasse spelen: Hardinxveld, Herovina, Heukelum, Peursum, Sleeuwijk, SteDoCo en VVAC. De vierdeklassers Arkel, GDC, Groot Ammers, Leerdam Sport, Lekvogels, SVS’65, SVW en Vuren completeren het deelnemersveld.

advertentie
advertentie