Glaasje op...

13 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – Het rijbewijs van een 38-jarige automobilist uit Gorinchem is vrijdag 9 november ingevorderd. Hij reed over de Banneweg in Gorinchem. De blaastest wees uit dat de 38-jarige teveel alcohol op had. De verdachte werd gecontroleerd omdat hij slechts met stadslicht aan reed en slingerde. Ook volgde de 38-jarige in eerste instantie het volgteken van de politie niet op. De ademanalyse leverde op dat de autobestuurder 755 Ug/L alcohol in zijn bloed had.

Scootmobiel rijdt over meisje (4)

GORINCHEM – Een 58-jarige man uit Gorinchem is met zijn scootmobiel over de benen van een 4-jarig meisje uit Gorinchem gereden. Dat gebeurde op vrijdagmiddag 9 november 2007 op de Gildenweg in Gorinchem. De bestuurder weigerde te blijven en reed weg. Even later hielden agenten de verdachte aan. Deze kwam verward over.

Aanrijding

GORINCHEM – Een 30-jarige fietsster uit Gorinchem liep bij een ongeval een gekneusd been op. Het slachtoffer fietste op vrijdagmiddag 9 november 2007 over de Spijksedijk in Gorinchem. Daar reed ook een 56-jarige vrouw uit Gorinchem in een bestelauto. Deze vrouw sloeg met de auto linksaf en hierbij raakte het voertuig de fiets. Hierdoor viel de 30-jarige. Een ambulance bracht haar naar het ziekenhuis en daar bleek dat zij een gekneusd been heeft.

Aanhoudingen

GORINCHEM – Twee Roemeense mannen zijn zaterdag 10 november aangehouden op de Stationsweg. De mannen reden in een auto met Franse kentekenplaten op de Stationsweg in Gorinchem. Er zat geen portierslot aan de bestuurderskant in en verder bleek dat de stuurkolom was ontwricht. Ook hing de bedrading los en waren de kentekenplaten aangebracht met nieuwe schroeven. De politiemensen vonden een mes en een grote beitel in de auto. De twee mannen van 18 en 27 jaar gingen mee naar het bureau. Volgens hen was de auto van een vriend.

Vernielde deur

GORINCHEM – Een 37-jarige man uit Gorinchem heeft een portiekdeur vernield. Hij trapte deze in op zaterdagavond 10 november in een flat aan de Barbierstraat in Gorinchem. Er was in een woning onenigheid geweest. De verdachte had hiervoor uit kwaadheid tegen de portiekdeur geschopt. Agenten hielden de 37-jarige aan en brachten hem over naar het politiebureau.

Lantaarnpaal

GORINCHEM – Een auto is uit de bocht gevlogen en tegen een lantaarnpaal gebotst. Agenten hielden de 25-jarige bestuurder uit Alblasserdam aan. Hij had een veel te hoog promillage door alcoholgebruik. Zijn ribewisj werd ingevorderd. De man vertelde dat hij een cd wilde wisselen en vervolgens met zijn auto de bocht uitvloog. Het ongeval gebeurde op zondagmorgen 11 november 2007 op de Haarstraat in Gorinchem.

advertentie
advertentie