OKK oogst veel applaus

13 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Het publiek keerde zaterdagavond bijna met blaren op de handen huiswaarts. Bij de tweejaarlijkse uitvoering oogste Gymnastiekvereniging OKK Gorinchem erg veel applaus met de diverse vertolkingen van onderdelen uit beroemde musicals.

Omdat in sporthal De Oosterbliek een grote opkomst werd verwacht had het bestuur gekozen voor een middag- en een avond voorstelling. Dat dit een goede gedachte is geweest, blijkt wel uit de verkochte kaartjes. Zowel ‘s middags als ‘s avonds was de zaal helemaal uitverkocht.

De middag werd vòòr de pauze begonnen door een groep meisjes met een uitvoering van Doornroosje en afgesloten met een grandioze remake van “The Wiz” door de selectie. Na de pauze kwamen onder andere de RTT en de Street- en Beatgroepen aan bod met onderdelen uit Tarzan, Oliver Twist en Dreamgirls. De avonduitvoering was natuurlijk voor de ouderen en zij lieten delen uit The Lion King, The Sound of Music en Grease zien. Dat dit alles door het aanwezige publiek erg werd gewaardeerd, bleek wel uit het ovationele applaus na ieder onderdeel.

advertentie
advertentie