Swingende Doelendienst-afsluiting 2007

23 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De Doelendiensten worden zondagochtend 2 december swingend afgesloten voor dit jaar. Voor deze Doelendienst zijn het koor Gospel Unlimited en spreker Guillaume Noten uitgenodigd. De dienst vindt plaats in theater De Nieuwe Doelen in Gorinchem om 10.00 uur.

Gospel Unlimited is een sprankelend gospelkoor met Sliedrecht als thuisbasis. Het is een nationaal koor dat in het hele land optreedt tijdens kerkdiensten en concerten. Tijdens optredens wordt het koor begeleid door een eigen band, bestaande uit acht muzikanten (met onder meer een blazerssectie). Door de eigen nummers en arrangementen van dirigent Jaco Mulder heeft het koor een eigen geluid. Daarnaast wordt de uitstraling en prachtige koorklank van Gospel Unlimited erg gewaardeerd. Spreker Guillaume Noten is gospelzanger en spreker in een pinkstergemeente.

De Doelendiensten beginnen om 10.00 uur. De toegang is gratis. Informatie is ook te vinden op www.doelendienst.nl. De data van de komende Doelendiensten zijn: 6 januari, 10 februari, 9 maart, 13 april en 18 mei.

advertentie
advertentie