Supportersvereniging Woudrichem zoekt sponsors voor Nieuwjaarsduik

26 november 2007 om 00:00 Nieuws

WOUDRICHEM - De Supportersvereniging Forza Woerkum van voetbalvereniging Woudrichem houdt voor de eerste keer een nieuwjaarsduik. 'The Place To Be' is het 'Woerkums strandje'.

,,Graag komen wij met mensen in contact zodat we het evenement meer body kunnen geven. Wij denken bijvoorbeeld aan het beschikbaar stellen van gelden ten behoeve van de uit te delen warme chocomelk en/of erwtensoep. Als tegenprestatie zullen wij de sponsor natuurlijk in de media noemen. Wij zullen via de vele websites, kranten, radiostations, flyers en posters de bewoners van de gemeente Woudrichem op de hoogte stellen van dit bijzondere evenement. Ook kunnen sponsors reclame-uitingen aanbrengen bij het evenement op 1 januari.

Hoofdsponsor

Een hoofdsponsorschap bestaat uit exclusief adverteren op alle bovengenoemde mogelijkheden en het vernoemen tijdens het evenement door een zeer ervaren presentator op zeer professionele geluidsapparatuur. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uitgebreid reclame-uitingen aan te brengen tijdens het evenement. Een co-sponsorschap bestaat uit adverteren op alle bovengenoemde mogelijkheden en het vernoemen tijdens het evenement door een zeer ervaren presentator op zeer professionele geluidsapparatuur.

Ook is er uitdrukkelijk de mogelijkheid om sponsor te worden van specifieke doelen tijdens het evenement, te denken daarbij aan het beschikbaar stellen van de erwtensoep en/of warme chocomelk, het beschikbaar stellen van marktkramen en/of de muziek. Dit uiteraard in goed overleg met de organisatie. Het hoofd-sponsorpakket kunnen wij aanbieden voor 250 euro exclusief BTW en het co-sponsorspakket kunnen wij aanbieden voor 100 euro, exclusief BTW. Verder zijn er sponsorbedragen vanaf 50 euro exclusief BTW.

Meer informatie: 06-22454477.

advertentie
advertentie