Meteoor verliest opnieuw van Sliedrecht Sport

27 november 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Na het nipte verlies in de beker heeft De Meteoor voor de tweede maal het onderspit gedolven tegen koploper Sliedrecht Sport.

In de eerste set was het krachtsverschil het minst zichtbaar. De bezoekers kwamen langzaam op stoom en door onnodige fouten verloor de thuisploeg de eerste set. In de volgende sets was het eigenlijk éénrichtingsverkeer.

Sliedrecht domineerde de wedstrijd. Met voldoende man op de bank konden de bezoekers iedereen speeltijd geven. Dit kunnen de heren van de Meteoor niet.

Uiteindelijk werd het een 0-4 verlies voor de Gorcumers. Veel aanvallen lukten niet, terwijl Sliedrecht alle gaatjes kon vinden in het blok. De verdediging van De Meteoor liet ook te wensen over.

Zaterdag speelt de Gorcumse formatie in Ameide tegen AVVA. Hier zijn punten van cruciaal belang om stand te houden in de promotieklasse.