Ary Vuyk op de planken in 't Pand

1 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - Ary Vuyk staat vrijdag 7 december op de planken van Theater 't Pand met zijn oudejaarsconference. Zoals het klokje thuis Vuykt Vuykt het nergens.Daar is men in den lande wel zo langzamerhand achter. Van de hunnebedden uit 't Noord-noord-oosten tot aan het Drielanden punt, waar heeft zijn stem niet geklonken? Cabarerend als geen ander. Conferences, zang en goddank weinig dans wisselen elkaar in hoog tempo af. Het publiek verlaat vaak als één totaal ander mens de zaal (hetgeen in garderobes nog wel eens tot misverstanden leidt). De voorstelling begint om 20.30 uur.

Reserveren via www.theaterpand .nl of bij gebrek aan internet bel Theater ’t Pand 0183 638044 of Schouwburg De Nieuwe Doelen 0183 692222.

Filmhuis

In het Filmhuis van Theater 't Pand draait dinsdag 11 december de film La mala educac=cion, geregisseerd door Pedro Almodóvar met Gael García Bernal, Javier Cámara en Fele Martínez.

Begin jaren ’60 ontdekken twee jongens, Ignacio en Enrique, de liefde, films en angst op een Christelijke school. Vader Manolo, het hoofd van de school en literatuurleraar, is getuige van deze ontdekkingen, maar neemt er ook aan deel. De drie personages staan nog twee keer tegenover elkaar, eind jaren ’70 en in 1980. Deze ontmoetingen veranderen het leven én de dood van sommige van hen. De film begint 20.15 uur. De entree is 5,00 euro inclusief een kopje koffie of thee.

advertentie
advertentie