Danssalon in Arkel

1 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - De danssalon is weer geopend op zaterdag 8 december voor alle liefhebbers van stijldansen. Vanaf 20. 00 uur is iedereen van harte welkom.

De Danssalon is er voor liefhebbers van (stijl)dansen (of u nog les volgt of les heeft gehad).

Er wordt in de Danssalon een scala aan dansmuziek in strikt danstempo ten gehore gebracht waarop u o.a. kunt dansen: Ballroom (o.a. quickstep, Engelse wals, tango,), Latin American (o.a. samba, cha-cha, rumba, jive) Argentijnse tango, singledansen, country-line dancing, oude dansen en nieuwe trends.

De Danssalon wordt georganiseerd door enthousiaste liefhebbers van (stijl)dansen c.q. dansmuziek die weten hoe plezierig dansen is. De Danssalon is uit pure liefhebberij ontstaan, heeft géén commerciële insteek maar werkt uitsluitend kostendekkend. De Danssalon is de ontmoetingsplaats voor alle liefhebbers van stijldansen, veelal dansparen vanaf 30 jaar en ouder, die van stijldansen houden.

In de Danssalon wordt géén les gegeven, daarvoor verwijzen wij u naar de reguliere dansscholen.

Voor mee informatie inzake data, locaties en routebeschrijvingen kunt u terecht op onze website: www.de-danssalon.nl.

U kunt iedere 2e zaterdag van de maand dansen in Arkel. Iedere 3e zaterdag van de maand in Brandwijk en iedere 4e zaterdag van de maand in De Bilt. Alle locaties bieden een gezellige ambiance, voorzien van ruime (300m²) parketvloeren, zijn goed bereikbaar en hebben een ruime, gratis parkeergelegenheid.

advertentie
advertentie