Kaartverkoop op weg naar kerst gestart

1 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM - de kaartverkoop van het jaarlijks terugkerende sfeervolle spektakel rond de Kerst op het Natuurcentrum/kinderboerderij Gorinchem weer gestart.

Op weg naar Kerst’ vindt dit jaar plaats op zaterdagavond 22 december 2007. De kaarten dienen vóór 22 december opgehaald én betaald te worden op het Natuurcentrum/kinderboerderij zelf. Reservering en betaling vooraf via internet is dit jaar niet mogelijk. De entreekaarten kosten € 5,00 per persoon. Dit is inclusief een consumptie en een lampion voor de kinderen (lampions mogen mee naar huis).

Uiteraard steunt u ons centrum en de kinderboerderij met de aankoop van uw kaarten! Kaarten zijn van dinsdag tot en met vrijdag bij de balie van theehuis te koop. Op zaterdag en zondag kunt u de kaarten in de stal aanschaffen. U kunt kiezen uit kaarten voor de ronde van 17.00 uur, van 18.15 uur, van 19.00 uur of de ronde van 20.00 uur.

Voor belangstellenden die onze levende kerststal nog niet eerder beleefd hebben, lichten wij alvast een tipje van de sluier op. ‘Op weg naar Kerst’ biedt jong en oud een sfeervolle rondgang over het terrein met levende taferelen uit het Kerstverhaal, een levende kerststal, een lampionoptocht, bazuingeschal en meer muziek in kerstsfeer, warme winterse dranken in een feestelijk verlichte stal, een kerstverhaal. Kortom, een uitstapje voor de hele familie om een goede gewoonte van te maken.

Wees er snel bij, er zijn 'maar' 300 kaarten. Voorgaande edities waren alle kaarten ruim voor deze activiteit al uitverkocht. Tot ziens op 22 december.

Het Natuurcentrum/kinderboerderij is in de wintermaanden geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10:00 -17:00 uur. Op zaterdag en zondag zijn we geopend van 11:00 – 17:00 uur.

U kunt het natuurcentrum/kinderboerderij vinden in het Gijsbert van Andelpark naast het Beatrixziekenhuis aan de Parkweg. Nadere informatie over bereikbaarheid en de activiteit ‘Op weg naar Kerst’op www.natuurcentrumgorinchem.nl

advertentie
advertentie