Conflict na aanrijding

3 december 2007 om 00:00 Nieuws

GORINCHEM – De politie heeft vrijdagavond een 23-jarige man uit Gorinchem aangehouden nadat hij betrokken was geraakt bij een aanrijding op de Glacis vlak voor de kruising met de Spijksedijk. Een 35-jarige automobiliste reed op de Glacis. Zij stopte voor de kruising om het overige verkeer voorrang te verlenen. De 23-jarige man reed achter haar en zag vermoedelijk te laat dat zijn voorganger stopte. Het gevolg was dat hij tegen de auto van de 35-jarige vrouw aanreed. Er raakte niemand gewond maar wel was schade ontstaan aan beide auto’s. Er ontstond echter een conflict tussen de 23-jarige man en de 35-jarige vrouw over de schadeafhandeling. Daarbij zou de jongeman de vrouw beledigd hebben. De politie kwam erbij en hield de man aan. Hij ontkent de vrouw beledigd te hebben. De politie onderzoekt de zaak.

Bouwkeet uitgebrand

ARKEL – Een bouwkeet aan de Koningin Emmastraat in Arkel is in de nacht van vrijdag op zaterdag in brand gevlogen. De keet brandde volledig uit, een auto (Cadillac) die naast de bouwkeet stond, raakte beschadigd door de brand. De brandweer bluste het vuur. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Op dit moment zijn er geen aanwijzingen voor brandstichting. De Unit Forensische Opsporing stelt een sporenonderzoek in.

Motorrijder onderuit

VUREN – Een 38-jarige motorrijder uit Leerdam is zaterdagmiddag met zijn nieuwe motorfiets onderuit gegaan op de A15. De motorrijder remde flink toen hij zag dat er agenten langs de weg een snelheidscontrole stonden te houden. Door het abrupte remmen, raakte de man in de slip en viel. Door de val werd de motorrijder van de motor geslingerd en kwam onder de vangrail terecht. Hij werd naar het ziekenhuis in Gorinchem gebracht in verband met verwondingen. Hij heeft een gebroken duim en een scheurtje in zijn knie. De motorrijder had de motorfiets net één dag in zijn bezit.

advertentie
advertentie